Billig Parajumpers Dame Forbes Pjs Jakker Svart Salg I Norge

Posted by admin 17. Jan 2018 0 Comment(s)

Parajumpers Dame Forbes Pjs Jakker Svart Salg

Down jacket light, warm, Parajumpers Jakke Dame har blitt det foretrukne varme klær, og nå vil hver familie ha noen stykker dunjakke. Men hvis feil samling ikke bare påvirker utseendet på slitasje, men også påvirker varmen til egen dunjakke.
Dunjakke, kashmir genser klasse høyere prisene på klær, bolig i sesongen, noen mennesker foretrekker å bruke støvposer behandling en god effekt, selv vanntette behandling poser med plastfolie, faktisk, disse plaggene inneholder animalske fibre bør brukes i samlingen sekk god ventilasjon effekt, slik som ikke-vevet stoff, og bør plasseres i en gass-permeabel, ventilasjon, for å sikre at de elastiske fibrene selv og varme ingen skade, men kan ikke bruke vakuum samling.
Fur klær, ull Parajumpers Online frakk kan rengjøres av seg selv eller i det kommende året
Før du mottar alle klærne bør rengjøres før tørking, skitne klær er behovet for rettidig profesjonell dekontaminering vask, fordi hvis oljen ikke er grundig rengjort, etter en lang periode med lagring av kjemiske reaksjoner kan forekomme med klær og tekstiler, Og olje er ikke bare olje, så vel som pigmentering, det neste året å bære, kan ikke fjernes, noe som påvirker utseendet på klær.
For dyrere Parajumpers Forbes Dame og mer skjøre pelsklær, kan behovet for profesjonell omsorg føre til at deres egne rengjøringsklær ødelegges. Wang Bao-hong forklart, før pelsplagg lagring bare for å bli renset, trenger sterilisering, men trenger å opprettholde sin egen feil rengjøring hvis du velger vaskemiddel vil forårsake cortex stiv sprø, hvis ikke sterilisert, kan også føre til vekst av bakterier. Oppbevaring, pelsen er ikke egnet for bruk av etterbehandlingsposer, det anbefales å bruke ikke-vevd klutdeksel som henger i ventilasjonen.
Lysnettet dunjakke eddik fuktet gjennomvåt vaske
Lette dunjakke som er vanskelig å rengjøre, lette nettjakke med dunjakke, kan du suge noen dråper hvit eddik, vasket dunjakke lys som ny.
For det første Parajumpers Jakke skal det vaskes ned jakke, fordi vil ødelegge PCE ned elastisitet, noe som påvirker varme, det andre, er det eddik surt, dråper av eddik vaskeprosess i en kort tid har hvit virkning, men det eddik i produksjonsprosessen vil uunngåelig legge pigment , Hvis rengjøringen ikke er fullført, vil det føre til gjenværende pigment, forårsaker skade på stofffibre. I tillegg er det best å ikke vaske dunjakke, ellers vil det påvirke varmen. Down jacket skal håndvaskes, krage, mansjetter og andre enkle å overleve flekker, gnidd med vaskemiddel, børste med en myk børste.
Mothballs bør plasseres i klærne
For ull, kasjmir klær, bør mothballs plasseres i klær, vil skadedyrsbekjempelse effekten bli bedre.
Camphor solgt på Parajumpers Forbes Dame salg markedet et bredt utvalg, mange er hver individuelt pakket mothballs. Wang Baohong sa at hovedkomponenten av kamferhvite etylester vil skade klær, og noen rester vil korrodere klærne direkte. Kamfer gass diffusjon effekt, så på klærne rundt den.