Jakke Parajumpers ANGIE Jakker Dame PJS Vinterjakke

Posted by admin 27. Dec 2017 0 Comment(s)

Jakke Parajumpers ANGIE Jakker Dame Svart PJS Vinterjakke

Ned til slutt kan ikke bruke vaskemaskinen, Parajumpers Jacka Dam vaskemaskin i bransjen synes å ha blitt historiske spørsmål, de fleste vil være enige om at de eldste vaske dunjakke vil eksplodere situasjonen med en vaskemaskin, generelt sett, vaskeetiketten på jakken også anbefalt å ikke velge maskinvask , For å unngå skader på vaskemaskinen.
Må være håndvask, Parajumpers Jacka Rea ikke maskinvask. På innsiden av jakken sys skrives ut med et lite vedlikehold og vaskeanvisning etiketten, vil forsiktige folk finner ut at 90% av dunjakke merket for å bli vasket for hånd, bør ikke tørr, fordi tørr sirup brukes vil påvirke varmen, men også gjøre klut aldring . Og vasking og tørking maskiner er mantelen skrues omrørt, kan ujevn tykkelse lett føre til fyllstoffet, slik at tøyet ut av formen, påvirke utseendet og varme.
Vintertøy vanskelig å vaske, vanskelig å tørke, men skitne klær må vaskes. I livet, mange mennesker har denne følelsen: han gikk langt for å vaske min dunjakke, fluffy ned resultatene forverret seg betydelig redusere termisk ytelse. By Fiber inspeksjon fagfolk har påpekt, hvis den vanlige jakken kan ta hensyn til rengjøring, for å minimere antall vask, vil klærne lette vedlikehold.
Lokal rengjøring: Parajumpers ANGIE Dame Hvis jakken bare er litt skitten, trenger du ikke å rense hele. Fordi den generelle kappen stoff er redd for vann, så lenge noen få dråper av skitten krage nett eller oppvaskmiddel i, kan det være dekontaminering tørr etter noen minutter med en fuktig håndkle. Hvis det ikke er rent igjen, gjenta det flere ganger.
Hele rense: For å unngå Parajumpers Jakke overeksponering av fyll erosjon av den basiske substans, valg av en liten mengde nøytralt vaskemiddel eller såpe, blir tatt opp med 35 ° C varmt vann, er tøyet fullstendig fuktet i vaskeoppløsningen i 15 minutter og tøyet på motstå vaskebrett eller andre plater på vaskebadet, med en myk børste børsting smuss sekvensielt, dvs. ikke gni hardt mot tie ned, deretter ekstrudert vaskevæsken, men ikke vri klær, skylles jakke på strengen posen avløp for å unngå for mye fuktighet i bakken, for mye vekt, deformasjoner tørking, ikke drypper når å sette klærne ut på ventilert sted å tørke, ikke eksponering eller baking. Når det skal tørke, trykk forsiktig med hånden eller en liten trepinne for å gjenopprette fjæren til en naturlig, myk tilstand.
For å unngå såpe Parajumpers ANGIE Dame salg flekker vises på jakken stoff, i tillegg til å gripe ordentlig konsentrasjonen er vasket, to ganger fløt etter administrering, kan plasseres i to liten skje eddik, eddik i vann og i stand til å nøytralisere den vaskevæske som er igjen i kappen. Imidlertid må det bemerkes at vannet tilsatt eddik må være varmt vann, så dunjakker blir helt oppløst i vann. Hvis såpe er blitt vasket ned jakke flekker, bruker en ren bomullsklut dyppet i industriell alkohol igjen, og til slutt så varm håndkle gni kan såpe flekker fjernes.