Jakke Parajumpers MAINE Vinterjakke Herre PJS Dunjakke

Posted by admin 24. Jan 2018 0 Comment(s)

Jakke Parajumpers MAINE Vinterjakke Herre Svart PJS Dunjakke

Hvis jakken bare er litt skitten,Pjs Parajumpers trenger du ikke å rengjøre hele greia. Fordi den generelle kappen stoff er redd for vann, så lenge noen få dråper av skitten krage nett eller oppvaskmiddel i, kan det være dekontaminering tørr etter noen minutter med en fuktig håndkle. Hvis det ikke er rent igjen, gjenta det flere ganger.
For å unngå overeksponering Parajumper Vinterjakke av fyll erosjon av den basiske substans, valg av en liten mengde nøytralt vaskemiddel eller såpe, blir tatt opp med 35 ° C varmt vann, er tøyet fullstendig fuktet i vaskeoppløsningen i 15 minutter, de klær som er plassert i vaskebadet på vaskebrett eller annen flate, børsting med en myk børste skitt sekvensielt, dvs. ikke gni hardt mot tie ned, deretter ekstrudert vaskevæsken, men ikke vri klær, skylles Drain kappe på strengen posen, for å unngå Ned for mye fuktighet, for mye vekt, tørking deformering, ikke å dryppe, klærne ut på det ventilerte stedet for å tørke, kan ikke eksponere eller bake. Når det skal tørke, trykk forsiktig med hånden eller en liten trepinne for å gjenopprette fjæren til en naturlig, myk tilstand.
For å unngå såpe flekker vises på jakken stoff,Parajumpers MAINE Herre i tillegg til å gripe ordentlig konsentrasjonen er vasket, to ganger fløt etter administrering, kan plasseres i to liten skje eddik, eddik i vann og i stand til å nøytralisere den vaskevæske som er igjen i kappen. Imidlertid må det bemerkes at vannet tilsatt eddik må være varmt vann, så dunjakker blir helt oppløst i vann. Hvis såpe er blitt vasket ned jakke flekker, bruker en ren bomullsklut dyppet i industriell alkohol igjen, og til slutt så varm håndkle gni kan såpe flekker fjernes.
Hvis dyret håret med en pyntehetten eller Parajumpers Jakke krage på kappen, må kappen før rengjøring ta av for å dyrehår; vaske ned jakke vaskes fortrinnsvis med en spesiell vaskevæske, vaskemidler og rengjøringsmidler som inneholder klor ødelegger plagg stoff glans og myke inni, vasking jakke, kragen må ikke trekke seg ut av vannkappen tilbakevasking ville dette pelletert ned, noe som resulterer i deformasjon av kappen;
Noen liker å få solen til Parajumpers MAINE Herre Salg sollyset under jakken, for å gjøre det slik at det kan fluff inne, faktisk er denne tilnærmingen feil. Den riktige måten er å tørke naturlig, trykk forsiktig på dunjakken, for å hjelpe dunjakke for å gjenopprette den originale myke og myke.